Termeni și condiții

Vizitarea site-ul www.papionalbastru.ro, folosirea lui sau comandarea produselor afisate pe site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos.

Despre noi

Site-ul www.papionalbastru.ro denumite in continuare Papionul Albastru este administrat de societatea SC PAPION MEDIA SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32343333, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12547/2013, E-mail: poezie@papionalbastru.ro

Site-ul www.papionalbastru.ro nu îsi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia în vigoare. Papionul Albastru pastreaza în totalitate si în mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de site-ul www.papionalbastru,ro, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre Papionul Albastru sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului www.papionalbastru.ro , indiferent daca este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.

Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.papionalbastru.ro. Ei pot fi modificati de Papionul Albastru în orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

Copyright

Continutul site-ului www.papionalbastru.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software – este integral proprietatea PAPION MEDIA SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PAPION MEDIA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor si serviciilor Papionul Albastru prezentate în cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. 

Protectia Datelor personale 

Papionul Albastru asigura protectia datelor dumneavoastra personale colectate pe site-ul www.papionalbastru.ro si se angajeaza sa le foloseasca exclusiv în beneficiul clientilor si in scopul declarat al acestui site, ca magazin online si blog. Papionul Albastru a implementat masurile de protectie necesare conform Regulamentului european privind protectia datelor personale. 

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri de catre Papionul Albastru:

  • Pentru a ne asigura ca site-ul PAPIONUL ALBASTRU functioneaza corect
  • În scopuri de marketing pentru a va propune servicii, produse si oferte care sa fie interesante pentru dumneavoastra
  • Pentru a putea livra comenzile dumneavoastra
  • Pentru a crea conturile de client pe site

Informatiile din formularul de înregistrare pe site, formularul de înregistrare la newsletter, cât si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc.

Papionul Albastru nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Papionul Albastru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

www.papionalbastru.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

Pentru mai multe informatii privind protectia datelor, puteti consulta pagina noastra dedicata protectiei datelor cu caracter personal si confidentialitatii aici.

Papionul Albastru nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de Papionul Albastru, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a se face uitat”, adica de a cere ca Papionul Albastru sa stearga toate datele stocate.

Pentru a înregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta Responsabilul Papionul Albastru pentru protectia datelor cu caracter personal prin trimiterea unui email la adresa poezie@papionalbastru.ro

 

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: librarie online si blog. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Papionul Albastru. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Pentru o mai buna functionare a site-ului, site-ul www.papionalbastru.ro foloseste cookies. Accesul utilizatorilor pe site este conditionat de respectarea acestor termeni si conditii.

 

Reclamatii privind produsele

Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta Papionul Albastru in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la poezie@papionalbastru.ro. Papionul Albastru urmeaza sa o solutioneze in maxim 3 zile de la primire. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de PAPION MEDIA SRL, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

 

Pretul final si livrarea pe teritoriul Romaniei

Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga costul transportului, in valoare de 15 lei. Compania noastra nu percepe clientului la cumpararea produsului nicio taxa suplimentara fata de pretul astfel calculat.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin curier. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 72 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului. 

Livrarea se va face in limita stocului disponibil. Datele de livrare pentru cartile in curs de aparitie sunt cu caracter informativ si pot fi modificate. 
 

Pretul final si livrarea pentru alte tari

Pentru comenzile care se livreaza in afara teritoriului Romaniei, tariful de livrare (costul transportului) este diferit, în funcție de greutatea coletului si de țara în care se va face livrarea, iar pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga tariful de livrare (costul transportului). La cumpararea produsului, Compania noastra nu percepe clientului pentru care livrarea se face in afara teritoriului Romaniei, nicio taxa suplimentara fata de pretul astfel calculat.

 

Retur

Potrivit art. 7 din Ordonanta Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cele de livrare.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate. Atentie! Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produsului sau serviciului, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile. Clientul se obliga ca in momentul returnarii sa trimita un e-mail pe adresa poezie@papionalbastru.ro care sa contina:

– data expedierii coletului;
– numarul comenzii;
– suma de returnat;
– modalitatea de plata dorita (datele contului bancar )

De asemenea, retururile se fac intotdeauna prin curier pe adresa: SC PAPION MEDIA SRL, Strada Frumoasa nr. 54, etaj 3, ap 14.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte.

Orice conflict aparut intre SC PAPION MEDIA SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românesti in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in comanda), deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (prin card), plata ramburs nefiind posibila.

Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC PAPION MEDIA SRL L s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca SC PAPION MEDIA SRL si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

 

Interactivitate

Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. SC PAPION MEDIA SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

 

Comunicarea pe www.papionalbastru.ro

Persoanele inregistrate pe  www.papionalbastru.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau alte informatii, cata vreme limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, rasist, provocator, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu  www.papionalbastru.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare. PAPION MEDIA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda  www.papionalbastru.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice. PAPION MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a retrage de pe www.papionalbastru.ro orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.