Goala

Cand am iesit din restaurant ziua devenea incet noapte. Dupa cativa pasi, am inceput sa-mi pipai insistent trupul. Mi se parea ca, dintr-o data, sunt goala. Rochia se prelingea pe langa mine, ca un cearsaf de satin scapat intentionat in fata barbatului cu barba. Un sentiment ciudat de goliciune  m-a cuprins si nu intelegeam de ce. De unde naiba aparuse? Goliciunea dinauntru sa fi inceput sa iasa la suprafata? Asta ar fi insemnat sa umblu goala zile intregi, la cat de dezbracat imi purtam sufletul de la o vreme incoace.

Eram obosita.  Mental si fizic. Iar simturile imi jucau deja feste. Goala si pe tocuri, nu-i rau. Dar nu acum. Nu e momentul de jocuri perverse a deux. Ma gandesc doar la un pahar de vin si-un somn lung. Cateva zile doar pentru mine. Am chef si pofta numai de mine si de mansarda cu pereti albi. Acolo imi pot purta goliciunea in toate formele sale, din pat pe canapea, de pe fotoliu la dus. As avea o relatie nesimtit de narcisista cu pielea mea mirosind a nuci de cocos, si poate, cine stie, dupa cateva zile, te-as chema sa vezi rezultatul terapiei cu nuduri. Poate am extinde tratamentul la doi.

Pana atuni, stau goala, desi am 3 straturi de haine pe mine, ma plimb pe strazi in costumul Evei si-mi tratez betesugurile cu unt de cocos. Ce zici, merita macar un pahar de vin, nu-i asa?

3804 Comments