Ea nu purta sutien

Adica purta, dar rar, cand credea ea ca prea se holbeaza sanii aia la tot universul (sau invers). In rest, ii lasa sa topaie zglobii pe sub rochii inflorate, bluze de matase, camasi barbatesti sau tricouri din bumbac. Iar sanii ei n-aveau nimic impotriva, ii surpindeam uneori cum zambesc sugubet la trecatori si se unduiesc incet in ritmul mersului ei leganat.
Sanii ei s -au obisnuit asa. Fara oprelisti textile care sa le stirbeasca din libertinaj.  Iar ea a renuntat demult sa-i mai controleze in vreun fel. Fiecare cu libertatea lui.
Vara, sanii ei se ascund in spatele rochiei umezite sub aerul incins. Stau acolo, sedusi de soarele de iulie, visand cu nepasare la apa sarata a marii.
Iarna, sunt intr-o continua etapa de inmugurire, indiferent ce-ar avea pe ea. Stau acolo concentrati, ca un termometru perfect functional, ce da buzzuri odata cu fiecare fluctuatie de temperatura.
Si nu ma mir deloc ca are doi sani profitori, caci stiu si ei, la fel ca ea, ca viata incorsetata in textile dantelate nu e deloc fun.

3439 Comments