Crezul unui barbat. Pantofii unei femei

tumblr_mkgbmlnw0V1s1oas2o1_500

„Poate ca nu va dati seama, doamna, dar o mare parte din gesturile dumneavoastra sunt produsul pantofilor dumneavoastra. Da, e adevarat, pantofii dumneavoastra tacuti va dicteaza o intreaga serie de atitudini si reactii. Aveti, intr-adevar, un raport profund organic cu toti pantofii dumneavoastra. Intre corpul dumneavoastra si pantofi exista un circuit continuu. Pantofii hranesc felul dumneavoastra de a merge, de a va aseza, de a incrucisa sau descrucisa picioarele.

Stiati, doamna, ca pantofii sunt, de asemenea, o sursa de autoritate? Si mai ales  tocurile, acest detaliu care defineste, mai mult decat sexul, feminitatea.  V-ati imaginat vreodata ca tocurile sunt pur si simplu un rezervor inepuizabil de forta si prestigiu?

Particularitatea nuditatii la o femeie, doamna, este ca ea este goala cu adevarat numai daca isi pastreaza pantofii. Sau, daca doriti sa ma exprim altfel, pantofii sunt singurul accesoriu pe care femeia trebuie obligatoriu sa il pastreze pentru a amplifica impactul nuditatii sale. Intre tocuri si nuditate exista un raport de complicitate incredibil.

Asa cum puteti constata, suntem un fel de psihologi ai pantofilor. Deoarece pantofii nu sunt niciodata nevinovati la o femeie. Tocurile sunt o forma de seductie, un dispozitiv emotional inventat pentru a capta priviri. Zgomotul facut de o pereche de pantofi cu toc pe un trotuar este o invitatie muzicala la un joc de urmariri. ” 

Cand o femeie decide sa faca dragoste cu un barbat, ii trimite mesajul prin maniera complice in care isi da jos pantofii..

A spus-o Matei Visniec.

Ai spus-o si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *