Ce se intampla …

tumblr_mqmgw92C0u1r1da5yo1_1280

Cand o iei razna intr-o seara? Faci dus, simti lavanda din clabuci cum iti intra in piele. Nu mai gandesti, altcineva o face pentru tine. Un necunoscut te obliga treptat la lucruri pe care nu le poti controla. Te subjuga si tu te supui constiincios. De cele mai multe ori necunoscutul asta poarta denumirea de suflet.

Asa ca ies de la dus, ma imbrac. Imi impletesc parul, ma dau cu parfum. E cald, noaptea intra in casa. Vecinii aprind becurile, eu sting lumina in mansarda si fug. Nu ma gandesc la nimic. Dupa 15 minute, i-as fi spus taximetristului sa se intoarca. Incepeam sa regret. Ma durea stomacul. Nu mai avea sens sa ma intreb daca cineva era sau nu acasa. Urma sa aflu. Am urcat. Liftul se ridica incet. Prea incet pentru viteza cu care mi se plimba inima prin tot pieptul.

Am batut la usa. Prima oara incet, dupa care tare, frenetic. Ai deschis, m-ai masurat aspru din privire. Uimirea nu-si avea locul. Te-ai uitat la rochie. Te-ai uitat la mine. Taceam. Si tu. Si eu. N-aveam nimic de spus. Rar se intampla sa avem. Ne comportam de cele mai multe ori ca doi muti. Nu ne vorbim niciodata prin cuvinte. Asa ca am intrat. Aceeasi muzica la pick-up. Coltrane. N-aveam cum sa rezist. Mirosea a tigari, mirosea bine, mirosea a barbat. Ajunsesem unde trebuie. Corpul mi se golea usor de zbucium. Corpul devenea doar un avanpost al fericirii ce ma cuprindea celula cu celula.

69 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *