Barbosul din vis

Se facea ca toti barbatii din lume aveau barba. Iar ea nu stia pe care sa il aleaga. Aveau toti barbi, unele mai mari, intepatoare la pupat, altele scurte, nerase de 2-3 zile si usor aspre. Toate al dracului de sexy, de parca toti barbosiii astia isi purtau virilitatea in parul facial.
Si dupa ce visul se mai limpezi putin, barbosii se-aratara rand pe rand la fata. Atunci ea stiu exact  care-i barbosul cauzator de pacate. Era cel  care-si purta barba cu mandrie, caci stia ca femeile il iubesc pentru asta. Iar ele se simteau bine, caci ori de cate ori ii atingeau obrajii, simteau gadilaturi placute in causul palmei.
Pentru ea, starea asta de bine se prelungea mai ales noaptea, cand barba lui ii mangaia usor ceafa mirosind a parfum de lavanda, in timp ce dormeau cuibariti strans unul in altul. Era bine si cand faceau sex si barba lui urmarea linia spatelui de sus in jos, de jos in sus, intr-o miscare repetitiva de preludiu nesimtit.
Restul se rezuma la nenumarate pahare de vin rosu si nopti terminate dimineata inainte de rasarit, cand el se furisa pe bancheta din spate a unui taxi grabit.

3818 Comments